Spring SuperBlog ’22 îmi restartează creativitatea

0
Spring SuperBlog '22

Pe măsură ce 1 martie se apropie cu pași repezi, vestitorul primăverii vine nu numai cu ghiocei și mărțișoare, ci și cu o nouă competiție Spring SuperBlog ’22. Întreaga blogosferă care a trecut prin competițiile din anii precedenți știu ce zic.

Ei bine, nu vreau să-i sperii pe noii înscriși, SuperBlog nu e bau bau. Este o competiție dură în care blogurile se duelează, dar printre concurenți s-a născut familia SuperBlog. Dacă ai nevoie de ajutor, vei fi ajutat. Fac blog de puțin peste 4 ani, în ediția de toamnă voi împlini 4 ani. Ca blogger am crescut cu primul meu an de „duel”. Pentru mine a fost și este ca o școală, cei vechi știu ce și cum am evoluat.

SuperBlog 2021 mi-a adus un loc bun în clasament, locul 11 ​​(ținteam 10) și două note din 100, premiile au fost pe măsură. Spring SuperBlog 2022 va fi o competiție cu mine însămi, vreau o poziție mai bună, cel puțin locul 8. Anul trecut am simțit din plin gustul victoriei, vreau să-l simt din nou!

Voi fi sinceră, au fost și persoane care mă descurajau la tot pasul. Deoarece nu câștigam, mi se tot spunea că este o pierdere de timp, ce-i drept atunci când privești lucrurile doar din exterior, te gândești doar la partea materială. Din interior, lucrurile nu se văd așa. Tu, participantul, câștigi experiență, probele te obligă să cauți creativitatea în interiorul tău. Odată ieșită la suprafață, nu vei mai dori să renunți. SuperBlog este ca un drog.

A fi blogger în această competiție, trebuie în primul rând să te documentezi pentru probe, cu această ocazie vei învăța și lucruri noi. Mărturisesc că niciodată nu mi-a plăcut să spun nimănui că îmi era frică, sau mai degrabă jenă, că atunci când jurații vor citi articolele mele își vor face cruce. Am trecut și peste asta.

Am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea fix așa!

Lasă un răspuns