DoctorBusiness.ro – ajutorul oricărei afaceri

1
DoctorBusiness.ro
Sursa foto: Doctorbusiness.ro, Editare: Canva

De multe ori m-am gândit cum ar fi să am afacerea mea. Știu că mulți oameni se entuziasmează repede. Dar să ai o afacere înseamnă multe provocări. Unii nu știu să le facă față, în mare parte datorită pierderilor financiare. Așa fac multe greșeli.

Cei care au reușit pot da sfaturi. Însă nu toți vor să o facă. Nu este însă o mare problemă în ziua de astăzi căci găsești multe site-uri care să te ghideze. Dar multe soluții gratuite nu pot fi total de încredere. Iar apoi să îți faci singur o evaluare după orice informație găsită la repezeală poate să nu reflecte adevărul.

Dar ce ar fi dacă ai apela la niște profesioniști care să îți evalueze afacerea? Fie că ești la început, fie că o ai de ceva timp și lucrurile nu merg, nu trebuie să disperi. Cu siguranță îți dorești să găsești rețeta care să te ducă direct către succes.

Am intrat recent în lumea afacerilor și a trebuit să găsesc ceva sau pe cineva care să mă ajute să-mi transform cheltuielile în profit. Afacerea mea nu este mare, este vorba despre promovarea artiștilor artizani. Deoarece nu îmi permiteam să plătesc pe cineva care să-mi facă analiza financiară, a trebuit să găsesc rapid o soluție utilă. Un prieten mi-a spus că tot mai multe afaceri se alătură „valului” digital și mi-a recomandat să caut soluții online, fără costuri exorbitante. În căutarea mea, împinsă de curiozitate am aflat un lucru de care habar nu aveam: că există o aplicație care îți poate face o evaluare a business-ului tău.

indicatori financiari
Sursa foto: Doctorbusiness.ro, Editare: Canva

Mai aproape de succes cu DoctorBusiness.ro

Ceea ce mi-a atras atenția este denumirea aplicației găsită de mine. Se cheamă DoctorBusiness. Da, interesant, mi-am spus. Întocmai cum noi trebuie să fim sănătoși și afacerea noastră trebuie să fie la fel. Și dacă nu avem totul pus la punct lucrurile nu au cum să meargă.

Mi-am propus să prezint această aplicație pentru că nu știam câte lucruri trebuiau analizate cu privire la afacerea mea și cred că mulți dintre cei care au una nu le știu nici ei. O aplicație ce face radiografie la zi și recomandă și un tratament nu poate fi ceva rău, nu-i așa?

Dacă nu-ți permiți serviciile unui consultant financiar, DoctorBusiness.ro este cea mai rapidă metodă de a face o analiză financiară, identifică problemele, vine cu soluții, îți spune unde nu stai bine cu profitul și unde ai pierderile de cash. Sună bine, nu?

consultant financiar
Sursa foto: Doctorbusiness.ro, Editare: Canva

Avantajele folosirii aplicației DoctoBusiness.ro

Aplicația dedicată antreprenorilor, DoctorBusiness.ro este singura aplicație care cu doar 50 de lei traduce în doar cinci secunde o balanță contabilă într-un raport de analiză financiară. Te loghezi cu o adresă de e-mail și o parolă, apoi încarci balanța și vei primi raportul. Așa poți afla cu ușurință cum poți diminua pierderile financiare.

În plus, vei putea afla care este starea de sănătate a firmei, concretizat printr-un set de indicatori de performanță. Acest lucru te ajută să faci un echilibru financiar între profit și cheltuieli. Vei putea afla și care sunt cauzele ce duc la o vulnerabilitate a afacerii și ce poți face pentru îmbunătățirea lor.

DoctorBusiness.ro a fost lansată la finalul lui 2021, iar până în prezent, peste 100 de antreprenori au cerut un raport de analiză financiară. Aplicația este disponibilă de pe orice device și orice sistem de operare pentru că rulează în cloud web.

Doctorbusiness.ro
Sursa foto: Doctorbusiness.ro, Editare: Canva

Pe mine, DoctorBusiness.ro m-a ajutat să am o noțiune clară asupra vânzărilor, cheltuielilor, dar și a profitului. Mă bucur că am scăpat de stresul angajării unui contabil, despre care se știe deja că este foarte scump. Datorita acestei aplicații am putut vedea diferența dintre profitul din balanță și cash-ul din bancă. Îi mulțumesc prietenului meu, a venit cu soluția salvatoare, atunci când nu găseam nicio soluție.

Am pășit timid în lumea antreprenoriatului, eram la un pas de a renunța din cauza pierderilor. Acum îmi doresc să reușesc și mai mult. În câteva luni, profitul net al afacerii mele a început să crească simțitor. Mă simt mândră că artizanatul este încă apreciat în România. Deja plănuiesc să fac cunoscut acest meșteșug și dincolo de granițele țării.

Acest articol a fost scris pentru a șaptea probă Spring SuperBlog 2022

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns