Anyoli – Bijuterii inteligente – cadoul perfect pentru mama există

1
Anyoli
Sursa foto: Anyoli, Editare: Canva

„Înțelegerea și răbdarea ta sunt enorme,
Dar inima ta este și mai mare!
Îți voi fi mereu datoare,
Pentru că mi-ai dat cel mai important lucru pe care îl am.”

Dragă mamă, tu, care mi-ai dat totul, am reușit să transform bucată din dragostea mea pentru tine într-o poezie. Nu este Ziua Mamei, nici aniversarea ta, dar astăzi vreau să îți dedic această postare. Îți mulțumesc că mi-ai oferit dragostea ta necondiționată, pentru acele îmbrățișări care mă mângâie și mă fac să simt că ești cel mai bun lucru pe care Dumnezeu l-a pus în viața mea.

M-am gândit să îți dăruiesc un cadou elegant – pentru că știu că apreciezi foarte mult eleganța – un cadou pe viață, viu, cu suflet. Am ales bijuterii Anyoli cu stocare inteligentă, care cu ajutorul unei tehnologii unice transmit sentimentele mele pentru tine, pe viu, într-un cadou care va dăinui pe viață. Te va bucura enorm, pentru că este ceva la care nu te-ai fi gândit niciodată, iar eu nu aș fi crezut vreodată că voi spune – cadoul perfect pentru mama există!

bijuterii Anyoli cu stocare inteligentă
Sursa foto; Anyoli, Editare: Canva

Anyoli – un cadou cu o valoare aparte

Mamă, nu am cuvinte să-mi exprim dragostea. Ești o mamă, o prietenă, o confidentă, un complice… Reprezinți multe pentru mine. Deși nu îți spun mereu, inima mea este plină de dragoste pentru tine. Acum, îți ofer o altă bucățică din sufletul meu, un mesaj înglobat într-un colier inteligent cu perle naturale care are ancorat un mini-pandant detașabil din aur galben și piatra Madre Perla albă. Am ales perla pentru că este simbolul bunătății, loialității și dreptății. Absoarbe energia negativă, aduce speranță și putere interioară. Perlele sunt, de asemenea, considerate un simbol al maternității și al feminității.

În spatele tuturor poveștilor se află întotdeauna povestea ta, povestea unei mame. A te descrie ar însemna să scriu despre un uragan în puterea sa perfectă. Puterea unei mame este mai mare decât legile naturii. După ce am adăugat colierul în coșul de cumpărături am realizat că mai trebuie ceva care să completeze cadoul perfect. O pereche de cercei inteligenți cu pandantiv sub formă de inimă, aur galben 9 K cu piatra Perla albă. Am ales această piatră deoarece este simbolul, dragostei, norocului și al prosperității. Madre Perla are culoarea sidefului pentru că între cele două jumătăți de scoică de culoare albă, se naște perla, simbolul feminității pure. Sideful fermecat al perlei este, de asemenea, un talisman al familiei, păstrând liniștea și pacea în interiorul acesteia.

Indiferent unde te afli, ești mereu în inima și mintea mea. Tot ce trebuie să faci după ce primești cadoul de la mine, este să instalezi aplicația Anyoli și prin simpla atingere a bijuteriei cu senzorul telefonului, va apărea, pe ecran, mesajul meu pentru tine, sursa fericirii mele. Trebuie doar să te asiguri că atât datele mobile / WiFi-ul, cât și NFC-ul sunt pornite.

bijuterii Anyoli
Sursa foto; Anyoli, Editare: Canva

Anyoli – simbolul iubirii

Nu pot descrie în cuvinte dragostea pe care o simt pentru tine. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de tine când vei primi cadoul, știu că ochii tăi vor fi plini de lacrimi. Am fi plâns împreună și ai fi ascultat mesajul înglobat în bijuterii de zeci de ori, de parcă timpul s-ar fi oprit în loc. Ești o femeie extraordinară și mă bucur să fiu fiica ta.

Îmi amintesc și acum momentul plecării mele, aveam amândouă ochii în lacrimi. Ți-am înregistrat vocea cu sfaturile tale utile care să mă ajute pe viitor. Atunci când am ales cadoul pentru tine, m-am gândit să aleg și pentru mine bijuterii cu stocare inteligentă din gama brațări inteligente.

Îmi plac brățările, așa că am ales o brațară ajustabila cu pandantiv cerc, aur galben 9 K, piatra Madre Perla, fir mătase gri cerat. Am ales o brațară cu aceeași piatră ca și la bijuteriile alese pentru tine, deoarece, pe lângă mesajul cu vocea ta, vreau să fim „legate” și de această piatră a prosperității, o piatră care trezește memoria primordială a originii noastre. Firul de mătase este cerat, ceea ce îi oferă brațării o rezistență îndelungată și este un material non-alergic.

bijuterii inteligente
Sursa foto: Anyoli, Editare: Canva

Anyoli – bijuterii cu suflet

Toate bijuteriile sunt realizate manual, ceea ce înseamnă că fiecare prototip este incomparabil prin culoare și textură. Emoția este deosebită și colosală iar acest dar unicat te va impresiona de fiecare dată precum o scrisorică, infinită, cu iubire împletită. Mesajele din interiorul bijuteriilor le putem înlocui în orice moment, de câte ori dorim!

Anyoli te ajută să personalizezi digital orice bijuterie cu ajutorul unui mesaj text, a unei imagini, a unui videoclip, a unui link sau chiar a unui document de tip biblic. Astfel, darul tău va deveni un cadou unic care va fi însuflețit cu o parte din tine. Odată citite, mesajele pot fi accesate și offline.

Mamă, vreau să știi ce simt și că oriunde mă uit, te găsesc acolo. Mulțumesc foarte mult pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu mi-a fost ușor să-ți spun verbal ceea ce simt pentru tine. Datorită inovației din aceste bijuterii premiată la nivel mondial cu medalia de argint am reușit să-ți transmit toată dragostea mea împletită cu emoție pură.

Îl voi ruga pe Dumnezeu în fiecare dimineață, să ai mereu un zâmbet pe buze. te iubesc mamă!

Articol scris pentru a doisprezecea probă de la Superblog 2022, probă sponsorizată de Anyoli

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns