FAVI.ro – Inspirație pentru o casă decorată cu gust

0
FAVI.o

Știți că îmi place să fac multe lucruri în afară de blogging, dar nu știați că îmi place să mă ocup și de decorațiuni interioare. Mi-am spus că trebuie să-mi pun în practică cunoștințele și am acceptat cererea unei prietene care s-a mutat recent într-un apartament cu patru camere.

Ea mi-a cerut să o ajut să decoreze holul, dormitoarele și camera de zi, iar eu am acceptat bucuroasă provocarea. Am petrecut mult timp discutând, căutând inspirație și explorând opțiuni de design interior pentru a se potrivi cu personalitatea ei și a soțului ei.

I-am ascultat pe soți cum ar vrea să le decorez casa. Mi-am deschis laptopul și am început să caut online produsele de decor pe care le dorea. Apoi am răsfoit mai multe site-uri de cumpărături până ce am găsit FAVI.ro, un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni. Apoi am filtrat rezultatele pentru a se potrivi preferințelor celor doi.

apartament

FAVI.ro – aliatul tău în decorațiuni

Pentru hol, am decis să folosim combinația de culori alb-negru, cu accente de roz pal. Mulțumită motorului de căutare FAVI.ro am ales un covor în alb și negru, care să acopere o mare parte a podelei. Pe pereți am pus tablouri din lemn și oglinzi decorative, pentru a crea o atmosferă prietenoasă.

Întrucât camera de zi este cea mai importantă încăpere, căci aici se primesc musafirii, ne-am concentrat pe confort și funcționalitate. Am încercat să folosim culori luminoase și mobilier minimalist, pentru a crea un spațiu aerisit și relaxant. Așadar, am ales o canapea mare și confortabilă, însoțită de două fotolii mai micuțe pentru cele două fetițe ale prietenei mele. Și ele au nevoie de spațiul lor în living.

La sugestia prietenei mele am ales și o măsuță de cafea simplă, dar elegantă, împreună cu niște lămpi de podea pentru a creea o atmosferă cochetă și intimă seara târziu. Pentru a da un plus de personalitate am adăugat și o galerie de imagini pe un perete, cu fotografii memorabile.

motorului de căutare FAVI.ro

Dormitorul cu bucluc

Dacă până acum totul a mers foarte ușor, ei bine, când a venit momentul să alegem decorațiunile pentru dormitorul matrimonial, ne-am cam blocat. Cei doi soți au personalitate diferită. Era nevoie de ceva care să reflecte personalitatea și stilul lor, dar și să creeze o atmosferă relaxantă și intimă.

Încercând să găsim o soluție de compromis, am considerat și ideea de a folosi culorile preferate ale fiecăruia dintre ei. Soțul își dorea un dormitor în culori închise, precum maro sau negru, în timp ce soția prefera culorile mai luminoase și mai vesele, cum ar fi galben sau portocaliu.

Iar în ceea ce privește accesoriile și decorațiunile, am pus cap la cap ideile celor doi soți și cu ajutorul motorului de căutare FAVI.ro am ajuns la un consens. Cei doi au decis să aleagă tablouri și postere care să reflecte interesele și pasiunile comune, cum ar fi natura și călătoriile. De asemenea, au vrut să adauge câteva lumânări parfumate și plante în dormitor pentru a crea o atmosferă relaxantă și liniștitoare.

dormitor

Cu FAVI.ro, decorarea camerei copiilor devine o plăcere!

Când am crezut că am scăpat, am mai avut un hop, să decorez camera celor două fetițe. Deși sunt mici, au 2, respectiv 4 ani au personalitate proprie. Una dintre ele este pasionată de poveștile prințeselor și își dorește o cameră în stil regal, în culori pastelate și accesorii elegante. Cealaltă, însă, este mai aventuroasă și își dorește o cameră inspirată de junglă, în culori vibrante și animale exotice.

Pentru mobilier, am optat pentru piese clasice, cu linii elegante și detalii feminine de pe FAVI.ro. Patul fetiței pasionate de povești este unul cu prințese. Iar patul fetiței aventuroase are forma unei mașini. Cu ajutorul unor stickere patul celei de-a doua fetițe seamănă cu un jungle jeep.

Pentru zona de joacă, am ales covoare în culori vibrante, cu desene cu animale din junglă și cu prințese. Am adăugat și câteva jucării și cărți care să reflecte ambele teme, pentru ca fetițele să se poată juca amândouă într-un mediu stimulant și creativ.

covoare

FAVI.ro mi-a oferit oportunitatea de a-mi îndeplini un vis

Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu camera a patra, aceasta a devenit un dressing. Am instalat un dulap pe tot peretele, cu spații pentru haine și rafturi pentru pantofi. Au fost adăugate și câteva oglinzi mari în colțuri strategice. La cererea prietenei mele am montat și un birou mic într-un colț al camerei, pentru a putea folosi spațiul pentru lucruri personale, cum ar fi machiajul și coafura.

Mulțumită motorului de căutare FAVI.ro, nu mai este necesar să accesez magazin după magazin online pentru a găsi produsele dorite. Mi-a oferit oportunitatea de a alege cu ușurință mobilă și decorațiuni în funcție de stil, culoare, preț, material și multe alte caracteristici.

În prezent, FAVI.ro operează în 9 țări: Cehia (unde a fost lansat în 2015), Slovacia, Ungaria, Polonia, Croația, Suedia, Italia, Marea Britanie și, bineînțeles, România (unde a fost lansat în 2018).

Sursă foto: Motorul de căutare FAVI.ro și Unsplash. Prelucrare în Canva

Articol scris pentru SuperBlog 2023.

Lasă un răspuns