Respectul se construiește și online

0
Respectul se construiește și online

De la începutul acestui articol, trebuie să anunț că este un atac la adresa acelor bărbați care gândesc cu „capul”. Acest articol este dedicat strict acelora care confundă rețelele sociale cu site-uri matrimoniale sau site-uri pentru adulți. Dar și pentru acei bărbați care atacă femeile celebre și frumoase la care nu vor avea niciodată acces.

Se spune că un mesaj abuziv în mediul online este trimis unei femei la fiecare 30 de secunde pe rețelele de socializare, conform studiului Troll Patrol Amnesty International. Mi s-a întâmplat și mie ca multor femei să primesc astfel de mesaje, doar că eu îi blochez instant pe acești utilizatori.

Știți deja că sunt o persoană cu dizabilități; Nu am ascuns acest fapt. Am primit astfel de mesaje online și de la bărbați cu dizabilități care văd refuzul ca pe o superioritate față de ei. E adevărat că am dizabilitate, dar nu vreau să am o relație cu nimeni momentan, cu sau fără dizabilități. Am pasiuni și dorințe pe care nu vreau să le îngrădesc. Alegerea de a fi singură sau cu cineva îmi aparține. Dizabilitatea nu mă obligă să fiu cu cineva pe care nu vreau.

Unii bărbați încă mai cred că femeia trebuie să stea în bucătărie, la cratiță. Și că nu trebuie să aibă vise, dorințe și să fie supusă. Vin și eu cu o răutate față de aceștia; Locul unei femei este în bucătărie, corect! Picior peste picior, cu un pahar de vin în mână! Cine gătește? Împreună, de aceea sunt un cuplu.

Un alt obicei al bărbaților, indiferent de vârstă, este umilirea femeilor celebre în comentarii – femei pe care nu le vor avea niciodată. În viziunea lor, toate sunt cu*ve. De cele mai multe ori acestea, au cariere strălucitoare și au relații cu bărbați celebri, puternici financiar. Bărbații „de rând” nu au și nici nu vor avea acces la aceste femei și își „strigă” frustrarea în mesaje și comentarii rău intenționate la adresa lor.

Mesajele toxice împotriva femeilor au crescut ca răspuns la amenințarea reprezentată de feminism pentru unii. În special de cei care văd masculinitatea tremurând. Ei simt frică și nesiguranță în fața femeilor, în special a celor puternice, care au o carieră de succes.

Din păcate, bărbații adevărați sunt mult prea puțini. Mă refer la acei bărbați al cărui scop este să aibă grijă de familia lor, de partenera lor de viață. Ei nu sunt interesați să vâneze alte femei al căror refuz le reduce la statutul de cu*vă, urâtă etc.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns