Zodii și cristale unite în armonie la StoneMania Bijou

0
StoneMania Bijou
Sursa foto: StoneMania Bijou, Editare: Canva

Am o prietenă care este pasionată de astre și zodii. De ceva timp tot încearcă să mă convingă că există 13 semne zodiacale și nu 12 așa cum știm cu toții. Ea se referă la controversa legată de „a 13-a zodie”, Ophiuchus. Eu sunt zodia Capricorn și mă regăsesc în această zodie, iar prietena mea îmi tot spune că sunt Săgetător. Uf! Sinceră să fiu nu am nimic comun cu această zodie, deși ea susține cu tărie că da.

Nu n-am putut abține și m-am documentat în legătură cu a 13 a zodie. De la nenea Google am aflat că Ophiuchus (Ophiuchus Serpentarius) este constelația „zodiacală” adăugată în unele discuții, care ar fi „a 13-a zodie”. Ea se află în apropierea constelațiilor zodiacale tradiționale. Această idee a fost propusă pe baza mișcării aparențe a stelelor și a schimbării în axa Pământului, care a dus la o dezbatere asupra unei eventuale actualizări a sistemului zodiacal.

Mi s-a părut interesant ce am aflat. Și credeți că m-a convins cu ceva? Nu. Sunt încăpățânată, sunt Capricorn și ea nu e Vărsător așa cum susține, ci Pești. S-a cam supărat nițel că am tot contrazis-o. M-am decis să o împac oferindu-i o brățară pentru zodia Pești confecționată cu semințe de rudraksha autentice și pietre semiprețioase naturale.

pietre semiprețioase
Sursa foto: StoneMania Bijou, Editare: Canva

Astrologia și cristalele

Știu că pe unii dintre voi vă miră faptul că i-am oferit o asemenea brațară prietenei mele, dar există o asociere între zodii și diverse cristale, pietre prețioase și semiprețioase. Acest lucru se bazează pe crezul că anumite pietre sau cristale au proprietăți care se potrivesc sau care pot influența semnul zodiacal al unei persoane într-un fel sau altul.

De la prietena mea știu că semnul nostru zodiacal este construit pe o hartă care plasează Pământul, și deci și pe noi, în centrul universului. De acolo se observă și se studiază influența plasării stelelor și planetelor asupra realității noastre de mediu. Ca element esențial al mediului nostru, pietrele de protecție pentru fiecare zodie reprezintă o parte fundamentală a citirii astrologiei și a aplicării acesteia în viața noastră de zi cu zi.

Înțeleg că horoscopul are o semnificație specială pentru mulți oameni. Este utilizat pentru a oferi ghidare și înțelegere în diferite aspecte ale vieții. Prietena mea găsește confort, înțelegere și chiar distracție în citirea horoscopului. Eu, recunosc, la început eram mai nepăsătoare, îl priveam ca pe ceva distractiv și interesant. Acum, datorită ei am învățat mai multe despre zodii și importanta lor.

cristale
Sursa foto: StoneMania Bijou, Editare: Canva

Legătura dintre cristale și zodii

Știați că există legătură între horoscop, zodii și cristale? Ea poate apărea atunci când se asociază anumite cristale cu fiecare semn zodiacal. Astfel, dacă ești interesat de utilizarea cristalelor într-un scop de vindecare sau echilibrare, poți alege cristale care se potrivesc cu semnul tău zodiacal și trăsăturile asociate acestuia.

De exemplu, una dintre pietrele semiprețioase din brățara pe care am făcut-o cadou este Lapis lazuli, o piatră a înțelepciunii, intuiției și adevărului, fiind astfel indicată pentru oricine caută o conexiune profundă cu sinele. Are putere de vindecare asupra sistemului nervos și asupra sistemului respirator, fiind foarte recomandată în cazul vindecării gâtului, tiroidei sau laringelui. Este ideală pentru zodiile: Berbec, Taur, Rac, Fecioară, Balanță Săgetător, Capricorn, Vărsător și evident Pești.

În urmă cu ceva timp, o altă prietenă mi-a făcut cadou un ametist, un cristal specific zodiei Capricorn. M-a atras forma pietrei și cam atât. Mi s-a părut interesant și l-am purtat în geantă tot timpul fără să-i cunosc puterea de vindecare. După multe luni, s-a întâmplat să aflu despre puterea acestei pietre la televizor și am început să să mă documentez despre cristale. Fără să-mi dau seama, am fost atrasă de această lume a cristalelor și am vrut să învăț cât mai multe.

ametist
Sursa foto: StoneMania Bijou, Editare: Canva

Pești vs Vărsător, cine a câștigat?

Dăruind acea brățară prietenei mele, am reușit în sfârșit să o conving să nu mai trăiască în trecut și să accepte că este zodia Pești și nu Vărsător. A acceptat că în astrologia tradițională, rămânem la cele 12 semne zodiacale pe care le știm.

M-am gândit apoi că brățara pe care i-am dăruit-o trebuie să o fi determinat-o. Mai mult decât să am eu dreptate, important este că prietena mea a realizat că se identifică cu semnul zodiacal Pești și că aceasta este o parte importantă a personalității și a modului său de a se cunoaște pe sine.

Când i-am dat cadoul i-am spus: „Brățara este pentru tine, ca un simbol al zodiei tale!” Prietena mea a zâmbit mulțumită și și-a pus-o pe încheietura mâinii. Amândouă am realizat că ceea ce contează cu adevărat în interpretarea astrologică este conexiunea pe care o avem cu noi înșine și ceea ce extragem din aceasta.

horoscop
Sursa foto: Canva

După acest eveniment, am comandat multe produse de pe StoneMania, nu doar conform zodiei ci și a beneficiilor și nevoilor pe care le am, și, sincer să vă spun, m-aș muta definitiv la ei în magazin pentru că îmi plac pietrele naturale, iar la ei vin însoțite cu certificat de garanție și conformitate.

Despre StoneMania Bijou vă mai pot spune că au luat ființă în 2013 și au expuse pe site peste 10.000 de produse din categoriile Cristale naturale, Feng Shui și Aromaterapie. Importă cristale naturale din toată lumea (Brazilia, India, Pakistan, Africa de Sud, China, Peru etc.) și le comercializează în stare brută, șlefuite sau confecționează manual bijuterii din acestea.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2023

Lasă un răspuns