25 de căutări ciudate ce vin spre site-ul meu

1

Nu este prima dată când fac o listă cu cele mai ciudate căutări de pe Google care vin pe site-ul meu. Căutările sunt din ce în ce mai ciudate și m-am gândit să le împărtășesc cu voi. Au ajuns deja la numărul 25.

magia numelui meu – Numele site-ului / blogului este Magia Cuvintelor. Acum stau și mă gândesc oare se referă la magia numelui site-ului sau chiar la numelui meu? Întotdeauna fac glume cu numele meu și spun că sunt luminița la capătul tunelului. Cu răspunsul meu am băgat mulți în ceață. Este numele meu Luminița sau altul? Misterul este mai incitant.

universul pe umerii tăi – Se spune că întregul univers este pe umerii unei femei. Acum, dacă se referă strict la o femeie sau la altceva, asta nu știu.

noapte în vis – În mod clar nu aveau nimic de găsit aici, nu am scris niciodată despre dicționare de vise. Ar trebui să scriu și despre așa ceva?

regina versuri – Nu-mi amintesc să fi scris despre o regină, darămite să scriu versuri dedicate unei regine. Poate în viitor, nu știu.

etichete vin haioase – Nu sunt o băutoare de alcool, nu am scris despre vin și evident că nu am scris despre etichete haioase. Acum vedem în viitor ce va fi.

onet magia – Aceasta este o combinație interesantă între Magia Cuvintelor și Oni Onet, o colegă de breaslă dragă mie. Oare cum de au căutat combinația?

magia luminii – Au găsit răspunsul pe site? Nici eu nu știu cum funcționează această magie, sunt cu adevărat curioasă să aflu.

sa fuge o cafea către mine – Ce înseamnă „să fuge” și de ce sa fugă cafeaua c către mine? Ciudați sunt oamenii care caută așa ceva.

ce e asta – Într-adevăr, la ce se referea?

închide ușa – Sigur! Comandă serioasă nu glumă! de ce să închid ușa … la site? Fii sănătos, nu o închid!

hugo by alex galati – Nu am înțeles de ce au căutat așa ceva pe site. A trebuit să caut pe Google pentru a afla despre ce este vorba. Am aflat că este un restaurant. Ce pot să spun, asociere interesantă între site-ul meu și un restaurant.

cișmea zidită– Serios! Au găsit așa ceva pe site? M-au făcut curioasă.

que clarescere pulchrum – Sincer nu înțeleg ce au căutat.

povestiri sexy – Au găsit cu siguranță cele mai sexy povestiri ….. despre turism, cred, nu aveau altceva de găsit.

blogul de călătorii al Alexandrei – Asta mă intrigă cu adevărat. Eu, Alexandra care călătorește și blogul ei. Ceva nu e bine aici. Cosmin, știți voi, „rivalul” în blogging. Are o prietenă Alexandra, care are o agenție de turism Hollyday Boutique sau ceva de genul. Îmi tot povestește despre pe unde călătorește Alexandra, iar acest lucru este cu adevărat interesant. Acum, sincer, de unde vine această asociere cu site-ul meu? Căile Google sunt nebănuite.

exorcizare românia – Acest lucru este ciudat și nu prea. Despre exorcizare am scris oarecum când am vizitat Schitul Tanacu și așa au făcut legătura.

rătăciți printre cuvinte – Este chiar foarte interesant. Uneori și eu mă simt rătăcită printre cuvinte, când nu am inspirație.

cuvinte cu puteri magice – Nu mă pricep la vrăji, așa că nu cred că au găsit ceea ce căutau.

Cosmin sare în apă – Nu l-am văzut niciodată pe Cosmin sărind în apă și nici nu mi-a spus. În mod clar, îl voi ruga să-mi spună cum stau lucrurile.

мария чорич – Nu știu bulgară și am dat un search pe Google. Am aflat că este vorba despre Maria Ciorici. E o plăcere să aflu că și bulgarii citesc site-ul.

interviu cu andra – Nu am intervievat-o niciodată pe Andra (Măruță), însă am intervievat-o pe Andra Dan, blogger și soprană.

visătoare – Nu există om care să nu viseze la ceva, la cineva, dar totuși ce treabă are cu site-ul?

plimbător – Sincer, nu știu la ce se referă. Oare la plimbă ursul?!

închide gura – Dacă vorbești prea mult, clar! Nu am zis nimănui așa ceva, cel puțin nu pe site.

regina vieții mele – Iar regina?! Am scris mai sus că nu am scris despre nicio regină. Uf! Mai sună și a manea! Despre acest gen muzical…..nu zic nimic.

Am ajuns la finalul celor mai ciudate căutări de pe Google cu click către site-ul meu. Cred că vor fi mai multe.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns