25 de căutări ciudate ce vin de pe Google pe site-ul meu

1
căutări ciudate ce vin spre site-ul meu

Astăzi vin cu un articol atipic. Am decis să scriu despre ceea ce caută oamenii pe Google, căutări ce vin spre site-ul meu. De multe ori aceste căutări nu au nicio legătură cu site-ul în sine, iar multe dintre ele sunt amuzante. Recunosc, nu este prima dată când scriu despre așa ceva, dar nu pot le ignora și nu pot să nu împărtășesc cu voi ce descopăr zi de zi. Am și eu o condiție, să nu radeți doar un pic.

baba craciunita – Deci, dacă există Moș Crăciun, musai trebuie să existe și o Babă Crăciuniță? E o singură problemă, eu am scris doar despre bărbosul cu plete dalbe.

bine ai venit pe lume – Bănuiesc ca este vorba de vreun nou-născut. Am scris despre trusouri pentru botez, dar niciodată despre nou-născuți.

blogul meu vlad – Blogul meu nu se numește Vlad, cu toate acestea lumea caută așa ceva. Nici măcar nu cunosc vreun Vlad, blogger.

brasovul e in ardeal – Da, nu știai? Cum să cauți așa ceva? Trebuie să recunosc că această căutare m-a amuzat copios. Asocierea cu site-ul o pot înțelege, acum câteva luni am vizitat Piața Sfatului din Brașov.

carla’s dreams mi-ai spus aprindere – Totuși, ce-i cu aprinderea asta pe site-ul meu? De fapt, cred că este vorba despre „Mi-ai spus, aprinde-te”, vers al piesei „N-aud”.

ce deschidem cel putin o data pe zi – Dacă această căutare este formulată sub forma unei întrebări, eu aș da un răspuns ferm, ochii.

cele mai amuzante cautari pe google– Ei, asta-i bună! Fix despre asta scriu eu acum. Nu știu cum de s-a nimerit.

Cosmin Petre fotomodel – Opa! Eu cunosc un Cosmin Petre, el este blogger, însă nu știam că este și fotomodel. Trebuie neapărat să aflu, deși să fiu sinceră nu cred că este vorba despre el. Cu toate acestea, voi investiga.

complexul monumental stelea – Tare curioasă m-a făcut să aflu ce-i cu acest complex monumental, eu nu l-am vizitat, implicit nu am scris. Se pare că se afla în Târgoviște, așadar am înțeles asocierea cu site-ul meu. Eu am vizitat Curtea Domneasca din Târgoviște.

cuvinte oltenesti – Din start vă spun, nu sunt din Oltenia. Știu eu câteva cuvinte oltenești, dar nu am scris niciodată despre ele.

femeia trebuie sa fie supusa barbatului – Serios! Vise, maică, vise. Cine a căutat așa ceva sigur este bărbat. Totuși ce legătură are cu site-ul meu? Eu nu promovez asemenea aberații.

femei care se iubesc cu femei – Așa ceva? Nu am nimic cu femeile care se iubesc, dar cu siguranță nu vor găsi niciun articol despre asta, la mine pe site găsești cu totul altceva.

fostele capitale ale romaniei – Aici recunosc, am scris deseori despre istorie în articolele mele, cele legate de turism, și implicit despre foste capitale ale României. Mă rog, o parte dintre ele.

jurnalul viselor – Să cauți așa ceva la mine? Eu nu scriu despre tălmăcirea viselor, sau ceva de genul. Ce să zic, caută mai departe. Dacă găsești îmi spui și mie.

lista cumparaturi craciun – Am scris despre Crăciun în fiecare an, însă nu am făcut vreo listă de cumpărături, poate pe viitor.

magia alba – Aoleu! Nebănuite sunt căile Google. Site-ul meu „Magia Cuvintelor” să fie asociat cu magia albă. Nenea Google te-ai defectat?

magia crăciunului iulie – În iulie? Poate o fi vorba despre cineva care petrece Crăciunul pe toată perioada anului. Eu una nu-mi imaginez Crăciunul vara.

magia este o minune – O fi pentru cei care cred în așa ceva. Eu una cred în Dumnezeu nu în magii ce vin de la cei care pratică diverse ritualuri, dar dacă magia (minunea) vine de la El, atunci cred.

miaunel si miaunica vaslui – Nu am înțeles cine sunt cei doi, așadar am căutat pe Google. Am aflat că este vorba despre o cofetărie din Vaslui. Totuși, nu înțeleg care-i legătura cu site-ul meu.

omleta cuvintelor – De departe este cea mai tare căutare de până acum, nici măcar nu știu cum să descriu. Eu știam că omleta se face din ouă, nu din cuvinte. Oare cum ar arăta o omletă din cuvinte?

pensiuni varatecMănăstirea Văratec am vizitat-o, dar nu cunosc pensiuni. Eu sunt genul de om care face evadări de o zi, așadar nu mă cazez la pensiuni ori la hoteluri.

picker bringo -Nu-mi amintesc să fi scris vreodată despre bringo. Totuși, ce are în comun cu site-ul meu? Nici despre pickeri, în general, nu am scris.

uite-l pe Cosmin – Cum să-l vad, fotomodel? Nu cred că-l voi vedea așa. Pe blog, îl văd mai mereu, doar scrie.

ursi la lacul rosu – Am vizitat Lacu Roșu, dar nu am văzut niciun un urs. Singurul urs, a fost așa numitul urs cerșetor, pe o șosea din Harghita și pe cei de la gradina zoologică.

ziua in care am invatat sa traiesc – Am trecut și eu prin asemenea etape, dar nu am scris despre asta, totuși Google se pare că știe mai multe.

Acestea sunt căutările ce au venit spre blogul meu. Am descoperit că asocierile pe care care face Google sunt un mister. Voi reveni pe viitor și cu altele.

Orice upload al acestor fotografii este interzis fără citarea sursei.
Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns