De la A la HostPrior te-asistăm spre viitor!

2
HostPrior
Sursa foto: HostPrior și Pexels: Editare: Canva

În 2015 am început să scriu, în joacă, pe un blog pe platformă gratuită iar din 2018 pe un site personal. Am văzut diferența dintre o platformă gratuită și un site cu domeniu propriu, și astfel am decis să investesc în acel ceva. Un website cu domeniu propriu m-a ajutat să am mai multă încredere în mine și să evoluez ca blogger.

Până în 2018 nu știam ce înseamnă domeniu propriu și găzduire web, nu știam că sunt două servicii diferite. Am aflat că domeniul propriu este numele unui website, nume unic ales de proprietarul acestuia. Găzduirea web este serviciul prin care domeniul este conectat la internet și este folosit pentru a stoca, gestiona și a afișa conținutul site-ului web.

De atunci am tratat blogging-ul cu seriozitate și am încercat să urmez direcția corectă. Mi-am făcut o strategie clară, obiective pe termen lung și am început să public conținut de calitate.

HostPrior
Sursa foto: Pexels: Editare: Canva

Scrisul – eliberarea și pasiunea mea

Scrisul pe blog pentru mine nu mai este demult o joacă și nici un hobby. Este un mod prin care îmi pot exprima liber gândurile și sentimentele. Scriu pentru a împărtăși ceea ce simt și ceea ce învăț cu alții. Blogul meu este o modalitate prin care pot interacționa cu oameni care au aceleași interese și preocupări ca și mine.

Scriind m-am descoperit pe mine, o altă eu. Sunt o persoană care adoră să exploreze lumea, să descopere lucruri noi și să vadă locuri pe care alții nu le-au văzut. Mă bucur de fiecare moment al vieții mele și încerc să iau cele mai bune decizii.

Am trecut prin mai multe etape, de la gânduri personale la promovarea turismului românesc. Este prea puțin promovat și cred că are nevoie de mai multă atenție în lume. Dacă nu se promovează turismul românesc, atunci turiștii vor rata oportunitatea de a descoperi frumusețea și cultura României.

găzduire web
Sursa foto: HostPrior: Editare: Canva

De ce un site profesional

Probabil că nu aș fi reușit să mă fac văzută și remarcată fără un website. Chiar dacă nu știam foarte multe despre un site profesional, acum am învățat că trebuie să începi prin a crea un plan de marketing bine gândit, care să se concentreze pe obiectivele și scopul site-ului.

Din căutările mele am aflat că de cele mai multe ori, furnizorul de hosting îți poate vinde și numele domeniului. În plus, firma care oferă găzduirea web vine și cu alte servicii la pachet, cum ar fi înregistrarea domeniului, configurarea site-ului, asistență tehnică și multe altele.

Dacă hostul nu este din țara de unde provin majoritatea utilizatorilor, viteza site-ului încetinește. Acest lucru se întâmplă deoarece găzduirea web trebuie să se conecteze la un server care se află la o distanță mare față de destinația celor mai mulți utilizatori. Pentru a evita această problemă, site-urile trebuie să aibă un hosting optimizat pentru țara de origine a utilizatorilor lor.

găzduire profesională
Sursa foto: HostPrior: Editare: Canva

Până să am propriul site credeam că trebuie doar să scrii pe el și să aștepți ca lumea să îl găsească. Însă după ce am devenit mai familiară cu procesul de creare a unui site, am învățat că există mult mai multe etape de parcurs decât doar scrierea conținutului. Deși pare simplu să creezi un site web, există o serie de etape pe care trebuie să le parcurgi pentru a-ți construi unul cu adevărat profesional.

Am învățat foarte multe și despre SEO, cum se face optimizarea, ce sunt backlink-urile, cum să folosesc cuvintele cheie și cum să creez conținut optimizat pentru SEO. În plus, am investigat modalitățile prin care pot să monitorizez și să măsor performanța site-ului meu în motoarele de căutare.

Următorul pas a fost să găsesc un furnizor de host care să îmi ofere servicii bune la un preț avantajos. Înainte de a face o alegere, am luat în considerare: bugetul disponibil, funcționalitățile oferite, suportul tehnic, securitatea oferită și alte caracteristici importante.

găzduire HostPrior
Sursa foto: HostPrior: Editare: Canva

Găzduire profesională HostPrior

Am comparat mai multe firme de găzduire web pentru a vedea ce pachete și ce servicii oferă. Am luat în considerare numărul de recenzii, durata contractului, limita de spațiu, limita de trafic, asistența tehnică de care am nevoie. Nu mă pricep foarte bine și aș prefera ca domeniul și hostul să fie de la aceeași firmă, să aibă un spațiu suficient de mare iar prețul să fie accesibil.

În cele din urmă am ales găzduire HostPrior, deoarece serviciile oferite sunt foarte bune și de încredere. Acestea includ: găzduire web, transfer gratuit pentru migrarea site-ului, e-mailuri, servicii de securitate (24 de ore din 24, 7 zile din 7), uptime garantat de 99,9% și multe altele.

Serviciile de găzduire web oferite de HostPrior sunt livrate cu suport tehnic 24/7, soluții de securitate avansate și echipamente de ultimă generație. De asemenea, sunt disponibile opțiuni de backup periodic în caz de dezastru, precum și o gamă de opțiuni de personalizare pentru clienți.

Găzduire profesională HostPrior
Sursa foto: HostPrior: Editare: Canva

Asistența tehnică, factor decisiv în alegerea mea

Asistența tehnică umană a fost un factor esențial pe care a trebuit să îl iau în considerare atunci când am ales să am parte de găzduire profesională de la HostPrior. Eu fiind o începătoare, este necesar să am parte asistență pentru construirea și întreținerea website-ului cât și asistență pentru rezolvarea problemelor tehnice pe care le pot întâmpina.

Când am ales firma de găzduire web HostPrior, m-am interesat despre opțiunile lor de asistență tehnică. Am ținut cont dacă oferă asistență umană prin e-mail, sau prin telefon. De asemenea, m-am asigurat că echipa lor de asistență tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a rezolva eventualele probleme.

Un alt lucru pe care a trebuit să-l iau în vedere a fost cât de repede răspund la cererile mele. În plus, m-am asigurat că voi primi asistență tehnică de înaltă calitate. Acest lucru este foarte important pentru mine, deoarece poate deveni frustrant să aștept și să nu primesc niciun răspuns.

Găzduire web
Sursa foto: HostPrior: Editare: Canva

Găzduire WordPress – găzduire profesională pentru site-ul meu

Site-ul meu este creat pe WordPress și am ales găzduirea WordPress de la HostPrior deoarece este un tip de găzduire web special conceput pentru a optimiza viteza, performanța și securitatea site-urilor web WordPress. Acest serviciu complet gestionat asigură o funcționalitate fără întreruperi și o încărcare rapidă a site-ului.

Îmi place că este cu securitate integrată (scanare și eliminare malware) și că verifică periodic site-ul ca să elimine malware-ul și alte vulnerabilități. Acest lucru asigură, de asemenea, că site-ul meu nu va fi compromis de către hackeri sau de alte amenințări externe.

Găzduirea WordPress creează o copie de rezervă a site-ului, zilnic, pentru a mă asigura că voi avea întotdeauna cea mai recentă versiune de WordPress și a evita pierderile de date. De asemenea, oferă opțiunea de a face copii de siguranță la cerere, în cazul în care se întâmplă ceva și doresc să restaurez site-ul la un moment dat.

Găzduire WordPress
Sursa foto: HostPrior si Pexels: Editare: Canva

HostPrior – soluții profesionale de găzduire web

Hostprior este o companie globală din Oradea și oferă servicii de găzduire web, înregistrare de domenii, asistență și suport tehnic. Compania a devenit rapid unul dintre cei mai mari furnizori de servicii web din România.

Performanță, securitate și flexibilitate sunt cuvintele care descriu serviciile HostPrior. Scopul lor este să facă posibilă o prezență web de succes. Compania oferă servicii web găzduite pe servere rapide, fiabile și sigure, pentru a oferi clienților lor cea mai bună experiență de navigare. Oferă, de asemenea, asistență în alegerea celei mai bune soluții de găzduire web pentru nevoile individuale ale clienților.

Ei oferă servicii de găzduire web prin intermediul infrastructurii de înaltă calitate, constând în: servere ultrarapide, 24×7 suport tehnic uman, backup extern zilnic, transfer gratuit, timpi de încărcare (lideri pe piață) și multe altele. Aceste servicii sunt prezentate într-o gamă largă de planuri, astfel încât fiecare client să poată găsi soluția potrivită pentru nevoile sale.

Găzduire HostPrior
Sursa foto: HostPrior: Editare: Canva

În concluzie, am ales HostPrior deoarece oferă un preț accesibil, ceea ce face ca acesta să fie o opțiune ideală atunci când vine vorba de alegerea unui host. De asemenea, oferă un nivel ridicat de suport, fiabilitate, securitate și particularități utile. Acestea sunt toate caracteristici importante pe care orice proprietar de site ar trebui să le caute înainte de a alege o găzduire web.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2023

2 COMENTARII

Lasă un răspuns