Interviu de 10 cu bloggerita Natalia-Larisa Denciu

0
Natalia-Larisa

După o lungă absență din cauza competiției SuperBlog, revin cu ceea ce îmi place cel mai mult, interviurile. Astăzi o am invitată la Interviu de 10 pe bloggerița Natalia-Larisa Denciu, autoarea blogului Natalia-Larisa, un blog generalist în care veți găsi lucruri interesante. Nu o să dezvălui prea multe despre Larisa (așa îmi place să-i spun), vă las pe voi să o descoperiți în următorul interviu.

1. Spune câteva cuvinte despre tine:

Numele meu este Natalia-Larisa și sunt o persoană optimistă, îmi place să văd mereu partea bună a lucrurilor, chiar dacă sunt o persoană cu dizabilități. Marile mele pasiuni sunt muzica, călătoriile, fotografia, în special apusurile de soare și florile. În plus, în urmă cu câteva luni, am descoperit un nou mod de a-mi face viața mai frumoasă, creez materiale video pentru canalul de Youtube. De asemenea, iubesc foarte mult cățeii, am o mândrețe de cățelușă care-mi înseninează fiecare zi.

2. Când ai început să scrii pe blog?

Am început să scriu în februarie 2019. Voiam să ies din carapacea mea. Am văzut blogul ca pe o șansă de a demonstra că pot face ceva, acel ceva care să arate că deși am o dizabilitate, nu ma împiedică să trăiesc într-o lume normală.

3. Cum a venit ideea?

Ideea acestui blog a venit din dorința de a mă autodepăși și de a le arăta altor oameni pasiunile și hobby-urile mele. Când ești o persoană cu dizabilități, nu prea ai șanse să te faci „văzută”. Așa s-a născut acest blog. Acum îmi dau seama de timpul irosit când eram în căutarea „identității” personale. Blogul m-a ajutat și mă ajută să fiu „eu”.

4. Care este cea mai bună postare și de ce?

Am mai multe postări preferate, însă cea mai relevantă mi se pare cea despre hobby-urile prietenilor mei, am vrut să arăt că și noi, persoanele cu dizabilități putem fi creative, iar lucrurile care ne fac fericiți devin modul nostru a ne exprima. În acest articol puteți descoperi oameni cu diverse pasiuni cum ar fi: sportul, muzica, lectura, ba chiar și bloging.

5. Ce te motivează să continui cu blogul?

Motivația de a continua cu blogul este faptul că prin scris mă pot exprima cel mai bine, eu însămi fiind puțin timidă și emotivă, deși nu par a fi. Simt că prin scris scap cumva de timiditatea mea. Pare ciudat, dar blogul mă ajută să intru mai ușor în contact cu oameni noi (în mediul online).

6. Cine te inspiră?

Mă inspiră oamenii dragi din jurul meu, locurile frumoase prin care am călătorit și de ce nu, chiar viața însăși.

7. Crezi că se poate trăi dintr-un blog?

Probabil că da. Eu nu mi-am propus să câștig bani prin intermediul blogului. De aceea l-am creat pe o platformă care oferă gratuit acest serviciu. Poate că în viitor, când voi crește ca blogger, perspectiva asupra acestui lucru se va schimba.

8. Cum reușești să îmbini munca de bloger cu viața personală?

Viața mea personală include și munca mea de blogger, iar asta se întâmplă pentru că îmi place ceea ce fac. Am descoperit că a fi blogger nu înseamnă doar scris, ci și felul cum scrii, calitatea articolelor, lucru pe care nu l-am înțeles la început.

9. Care este cea mai mare satisfacție pe care ți-a adus-o blogul?

Cea mai mare satisfacție pe care mi-a adus-o acest blog, este că îmi pot exprima sentimentele mult mai ușor decât o făceam înainte. Am participat la SuperBlog, un concurs pentru bloggeri. Nu mi-a adus premii, dar am cunoscut și alți bloggeri, lucru care nu se întâmpla până acum 2 luni.

10. Ce sfaturi i-ai da unui blogger la început?

Aici este puțin greu de răspuns, eu însămi sunt un blogger începător, dar voi încerca să răspund. Să nu uite că blogul este oglinda sufletului, iar felul în care scrie și cum se adresează potențialului cititor sunt cele mai importante atuuri în evoluția sa ca blogger.

Orice upload al acestor fotografii este interzis fără citarea sursei.
Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns