Tendințe primăvară / vară 2018

0

Știu că e încă e iarnă dar cum sunt o fashion-istă adevărată îmi place să descopăr care sunt tendințele primăvară / vară 2018 așa că m-am hotărât să mă documentez. 

Din ce am aflat, primăvară / vară este sezonul cu schimbări majore în industria modei, se poartă un amestec de flori, frunze, legume, pene și paiete. Puteţi uita de bluzele şi cămăşile clasice.

Paletele de culori roz sau de rosu, portocaliu, verde sau albastru vor fi la mare căutare. Galbenul în toate nuanțele sale o să fie la vedeta sezonului, indiferent că e vorba de bluze și rochii transparente sau cu paiete.

Formele geometrice vor face furori în acest sezon, va fi un pic ciudat să vedem o tendință asociată în mod normal cu iarna. Secretul va fi acela de a le combina cu culori vii și de a le alege foarte bine.

În acest an revin: topurile, rochiile transparente dar şi ţinutele din același material din cap până în picioare, pantalonii scurţi cu talia înaltă. Pantalonii, rochiile largi și imprimeurile gipsy sunt in trend. Piesa vestimentară must have va fi trenciul.

Tot în acest sezon va reintra costumul alb. Sacoul va fi unul lung iar pantalonii vor fi lejeri, accesorizaţi cu pantofi eleganți sau cu pantofi casual.

Cum ti se par tendintele pentru sezonul care urmează? Ce tendințe îți place? Ce crezi că lipsește? Sursă foto

Lasă un răspuns